Over ons 

Herman Klaassen is sinds 1 januari 2016 eigenaar en oprichter van Klaassen Elektrotechniek. Voordat hij de stap naar zelfstandig ondernemer maakte heeft hij eerst ruime ervaring opgedaan bij installatiebedrijven in de regio.  


Passie 
Zijn drijfveer is de passie voor elektrotechniek. Samen met zijn klanten gaat hij de uitdaging aan om voor elke vraag een passende oplossing te bedenken. Door het leveren van snelle service en gedegen kwaliteit, bedient hij inmiddels de particuliere en de zakelijke markt. Van een kleine storing tot complexe installatie. Klaassen Elektrotechniek kijkt graag met u mee naar een oplossing. Ook voor loodgieterswerkzaamheden kunt u hier terecht, dankzij een goede samenwerking met vakbekwame professionals uit zijn netwerk. 


Gereedschapskeuringen 
Naast de werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek, verzorgt Klaassen Elektrotechniek ook gereedschapskeuringen voor elektrisch handgereedschap volgens de NEN 3140 norm. De technische achtergrond vormt hiervoor een mooie basis, daarnaast zijn de benodigde certificaten in het bezit om de keuringen te mogen verrichten. Ook keurt Klaassen Elektrotechniek draagbaar klimmaterieel als ladders en trappen.  


Kennis en Kwaliteit 
Het streven naar kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Klaassen Elektrotechniek. Door het regelmatig volgen van cursussen houdt hij vakkennis bij en is Klaassen Elektrotechniek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. 

 

 

 

187