Licht- en krachtinstallaties 

 

Klaassen Elektrotechniek voorziet in veilige en betrouwbare krachtstroomvoorziening. Krachtinstallaties leggen wij aan bij bedrijven en particulieren die meer vermogen verbruiken. We maken onderscheid tussen standaard lichtinstallaties, krachtinstallaties voor bedrijven en krachtinstallaties voor woningen.  

Lichtinstallaties 

Bij de aanleg van lichtinstallaties denken we met u mee over aantal essentiĆ«le vragen. Klaassen Elektrotechniek denkt mee in het design en het energieverbruik. Op basis daarvan wordt een lichtplan ontwikkeld. Bijvoorbeeld hoeveel aansluitingen zijn er noodzakelijk en hoe verwerken we de kabels? Standaard lichtinstallaties en lichtplannen voeren we uit voor zowel bedrijven als particulieren.  

 

Krachtinstallaties bedrijven 

 

Krachtinstallaties voor bedrijven zijn afhankelijk van de apparaten waarmee u werkt. Heeft u net een nieuwe machine aan uw machinepark toegevoegd of staat er net een computer te veel aan? Bedrijven krijgen te maken met steeds meer stroomvoorziening. Een betrouwbare licht- en krachtinstallatie is dan essentieel. Klaassen Elektrotechniek beschikt over de kennis en ervaring om licht- en krachtinstallaties te installeren bij elk bedrijf.  

 

Krachtinstallaties particulieren 

 

Niet alleen bedrijven, maar ook steeds meer particulieren maken gebruik van krachtstroom. Daarom voorziet Klaassen Elektrotechniek ook woningen van krachtstroom. Bijvoorbeeld voor een sauna of whirlpool. Deze voorzieningen vragen om meer vermogen dan u standaard heeft.  

Wilt u meer weten over licht- of krachtinstallaties in uw bedrijf of woning? Neem dan vrijblijvend contact op.  

204